Beste Zorgverzekering 2020 Vergelijken + Zorgpremies

✅ Alle Zorgverzekeringen voor het jaar 2020
✅ Binnen 2 minuten overgestapt naar een voordelige zorgverzekering
✅ Overstappen tot en met 31 December 2018!

Vergelijk hier de beste zorgverzekering 2020. De plannen voor het zorgverzekering 2019 jaar zijn nu al veel besproken. Zo had de regering plannen voor een inkomensafhankelijke zorgpremie en het afschaffen van de zorgtoeslag. Dat zorgde voor veel tegenstand. Uiteindelijk kwamen deze plannen te vervallen. Wat kunnen we verwachten in 2019? Vergelijk hieronder met onze speciale zorgvergelijker 2020, waarbij alle zorgverzekeringen worden vertoond op prijs en kwaliteit.

Beste Zorgverzekering 2020 Basisverzekering

De prijs voor een basisverzekering komt uit op ongeveer 1300 euro per jaar. Dat is de zogeheten nominale premie. In de toekomst stijgt dat bedrag, naar verwachting. Rond 2017 betaalt de verzekerde voor een basiszorgverzekering een goede 1500 euro per persoon.

Nog recht op zorgtoeslag?

Het recht op zorgtoeslag wordt aan banden gelegd. In 2015 mogen alleenstaanden nog 35.059 euro op jaarbasis verdienen. Voor partners geldt een totaalbedrag van 51.691 euro. Wie meer verdient, verliest zijn of haar recht op zorgtoeslag. In 2013 gold nog dat alleen mensen met een groot vermogen het recht op de zorgtoeslag verliezen. Dat pakt de overheid nu verder aan.

Natura

De restitutiepolis zal naar alle waarschijnlijkheid verdwijnen. Dat houdt in dat de verzekerde niet langer zelf de keuze heeft voor een ziekenhuis, fysiotherapeut of andere specialist. De zorgverzekeraar bepaalt naar welke zorgaanbieder de patiënt gaat. De zorgverzekeraar vergoedt alleen nog medische hulp van zorgaanbieders waar zij een contract mee heeft. Wie toch zelf de keuze wil houden, betaalt alle kosten zelf.

De regering heeft wel een wijziging in de wet hiervoor aangebracht: de verzekeraar is verplicht om verzekerden tijdig op de hoogte te stellen over de contracten. Als de zorgverzekering geen contract heeft met een bepaalde fysiotherapeut, logopedist of ander medisch specialist, moet dat gemeld worden aan de verzekerde. Zo komt de patiënt niet voor hoge kosten te staan.

Beste Zorgverzekering Aanvullende verzekeringen

In 2015 kan men nog steeds aanvullende verzekeringen afsluiten. Dit blijft hetzelfde. De overheid concentreert zich vooral op bezuinigingen in de basiszorg. De verklaring daarvoor is logisch: iedere Nederlander van achttien jaar en ouder heeft te maken met het basispakket. Daar zijn dus ook de besparingen te halen.

Enkele woorden die van toepassing zijn op deze pagina over : beste zorgverzekering 2019 – goede zorgverzekering 2019 – de best gewaardeerde zorgverzekering 2019.

Het eigen risico

Naar verwachting zal het eigen risico in 2015 nog verder stijgen. Dat komt overeen met de trend: de afgelopen jaren is het eigen risico alleen maar gestegen. In 2011 bedroeg het eigen risico nog 170 euro. In 2012 was dat 220 euro. In 2013 ging het eigen risico omhoog naar 350 euro.

Aangezien de zorgminister flinke bezuinigingen moet doorvoeren, is het logisch dat volgend jaar het eigen risico omhoog gaat. Kies daarom op tijd voor de beste zorgverzekering 2019 via onze vergelijker.

Beste Zorgverzekering 2020 Vergelijken + Zorgpremies
3.3 (66.67%) 24 votes